Retour à la page précédente

TIMELESS BARN

We Searchy - Interior Design Sàrl S

icon cover

Catégorie

Architecture d'intérieur

Classement

Nominé

Edition du LAA

2019

AUTEUR(S)

We Searchy - Interior Design Sàrl S

AVEC

Aucun

Maître d'ouvrage

Privé

Année de fin

2018

Localisation (ville)

Schwebach

Description

Committed to build a home for up to two people, we transformed an abundant 1st floor of a barn into a modern, open and with daylight filled living space. The windows with their views served as the basis for the composition of the floor plan. In meantime lofty height of the old ceiling allowed us to add a mezzanine that serves as an office with a snug reading corner.

Through the use of elegant yet natural materials and the climb through the tight staircase, you still have the feeling of entering a barn, where you will be impressed by the light flowing through the space. By merging the original sand stone wall with neutral and sustainable interior finishes, we turned an abundant barn into a timeless home.